Hírek

2015.08.05. 09:37

Hat kutyus megbízható, gondoskodó gazdit keres

Szombathely – Szerető gazdit keresnek maguknak az állatvédő egyesület imádni való kutyusai.

Mini Vili áprilisban született kan kutyus. Kedves, kezdetben kissé félénk, de játékos kölyökkutya. Körülbelül térdig érő nagyságú lesz, és kertes házban szeretne élni. Érdeklődni a Fekete István Állatvédő Egyesület tagjainál, a 06/20-297-4868-as telefonszámon lehet.

Barnus 2008-ban született ivartalanított tacskó kan kutya. Más kutyákkal barátságos, szépen sétál a pórázon. Nyugodt, kiegyensúlyozott kutya, és nagyon szereti a sípolós játékokat. Kertes házba ajánljuk, Barnus egy idős embernek is ideális társa lehet. Nincs nagy mozgásigénye és jó jelzőkutya. Érdeklődni a Fekete István Állatvédő Egyesület tagjainál, a 06/20-297-4868-as telefonszámon lehet.

Krisztike 2007-ben született ivartalanított szuka tacskó. Gazdája elhunyt, így a kutyus magára maradt, és nagyon betegen került az egyesület gondozásába. Már túl van minden nehézségen és nagyon vágyik egy gazdira, akivel még sétálgathat. Krisztike bújós, kedves kutya, egyetlen hibája, hogy más kutyákkal nem hajlandó osztozni a gazdin. Ezért kizárólag egyedüli kutyának ajánljuk földszinti lakásba vagy kertes házba. Idős ember mellé is ideális, hiszen nincs nagy mozgásigénye, de szeret a gazdi közelében szunyókálni. Érdeklődni a Fekete István Állatvédő Egyesület tagjainál, a 06/20-297-4868-as telefonszámon lehet.

Dumb körülbelül nyolchetes kan kutyus. Anyukájával és testvérével került az egyesület gondozásába alig kéthetes korában. Azóta megnőtt, és nagyon várja a gazdijelöltek jelentkezést. Várhatóan nem marad aprócska kutya, ezért olyanok jelentkezését várják, akinek a házához kert is tartozik, és van ideje Dumb-al foglalkozni. Érdeklődni a Fekete István Állatvédő Egyesület tagjainál, a 06/20-297-4868-as telefonszámon lehet.

Akácia fiatal szuka kutyus, aki két, alig két hetes kölykével került az egyesülethez. Kölykei megnőttek, így Akácia is "eladósorba" került. A kutyus egy tündér: bújik, ölel, szeret, sétánál figyel az emberre, próbál minden tekintetben megfelelni. Mosolyogva várja a kertes házzal rendelkező gazdik jelentkezést. Akácia körülbelül térdig ér, ivartalanítva, oltva, chipezve fogadható örökbe. Érdeklődni a Fekete István Állatvédő Egyesület tagjainál, a 06/20-297-4868-as telefonszámon lehet.

Yuki jó pár éves nyugis szuka kutyus. Emlődaganattal, nagyon rossz állapotban került az egyesület gondozásába. Keresi azt a szerető gazdát, aki így is szeretni tudja élete végéig, és minden jót megad neki! Érdeklődni a [email protected] email címen lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!