Hírek

2015.11.27. 19:53

Hatékony és gyors munka - összeültek a megyei képviselők

A migránshelyzet és a településfejlesztési koncepció is szóba került a Vas Megyei Közgyűlés novemberi ülésén.

Cseszkó Tamás

Hatékony és gyors munka zajlott a novemberi közgyűlésen, ahol több napirendi pontot hozzászólás és kérdés nélkül fogadtak el a képviselők.

Majthényi László megyei elnök sürgősségi tárgykörben kívánta tárgyalni a vasi migránshelyzetet, erről dr. Tiborcz János dandártábornok, megyei rendőrkapitány adott tájékoztatást. Mint mondta, az elmúlt időszakban a Vas megyei szervek jól vizsgáztak, nem volt semmilyen aggodalomra okot adó incidens, és mind a körmendi, mind a szentgotthárdi regisztrációs pontoknál sikerült biztonságosan megoldani a befogadást.

Tiborcz János beszélt az újonnan elkészült megyei kapitányság épületéről is, mely meglátása szerint Vas megye egyik legszebb épülete.

Szakály Szabolcs, Szombathely Megyei Jogú Város Városfejlesztési osztályvezetője az Integrált Településfejlesztési Program fejlesztési terveiről adott tájékoztatást, miközben kisebb politikai vita alakult ki a söptei ipari park eladása kapcsán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!