Hírek

2014.06.22. 16:40

Zajlanak a felújítási munkálatok Kercaszomor-Domanjsevci között

Kercaszomor - Zajlanak a Kercaszomor-Domanjsevci magyar-szlovén határátkelőhöz vezető bekötőút felújítási munkái. Mától útlezárásra kell számítania a közlekedőknek.

Farkas Eszter

Több, mint 448 millió forintos uniós támogatásból újul meg a kercaszomori bekötőút öt kilométeres szakasza az Új Széchenyi Terv Regionális Operatív Program keretében a projektgazda Magyar Közút Nonprofit Zrt. beruházásában. Az érintett szakaszon már március óta zajlanak a felújítási munkák, a héten pedig a szakemberek elkezdik a régi burkolat felmarását, valamint a lokális hibák javítást. Az új burkolatalap építésére a határ előtti egy kilométeres szakaszon  ma és holnap kerül sor, majd a június 30. és július 3. közötti időszakban ugyanitt az új aszfaltrétegeket dolgozzák be. Ezen időszakok alatt a gyorsabb munkavégzés érdekében a forgalom elől lezárják az utat. A lezárást a helyszínen, valamint a Kercaszomor határában is táblák jelzik majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!