Hírek

2015.07.18. 05:15

Holttestet találtak Szombathelyen a patakban - Németjuhász őrizte az elhunyt gazdáját

Szombathely - Több forrásból is úgy tudjuk, hogy egy holttestet húztak ki az egyik szombathelyi patakból.

vaol.hu

07:16 Több forrásunk is állítja, hogy egy holttestet találtak pénteken este fél kilenc, kilenc óra körül Szombathelyen a Perint patakban. Úgy tudjuk a testet az uszoda mögötti patakrészen találták meg. Arról egyelőre nincs információnk, hogy milyen körülmények között húzták ki a vízből a halottat.

Amint többet tudunk az ügy részleteiről beszámolunk olvasóinknak itt a vaol.hu-n.

08:50 Valószínűleg kutyasétáltatás közben lett rosszul a férfi, akinek a holttestét pénteken este megtalálták a Perintben Információink szerint egy hatvan év körüli férfi holttestét találták meg pénteken este a Perint patak Haladás pálya mögötti szakaszán. Úgy tudjuk, hogy a rendőrség az idegenkezűséget kizárta. A feltételezések szerint a férfi kutyasétáltatás közben lett rosszul, ugyanis egy németjuhászt is találtak a helyszínen. Dr. Kazmar Enikő, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője érdeklődésünkre elmondta, hogy az ügyet a rendkívüli halálesetekre vonatkozó szabályok szerint, közigazgatási eljárásban vizsgálják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!