Hírek

2017.04.16. 09:58

Húsvéti csokivadászat a Joskar-Olán!

Húsvéti meglepetést szerveztek a Joskar-Olán élő gyerekeknek. Egy perc alatt minden ajándék gazdára talált a nagy szombati csokinyuszi keresőben.

Budai Dávid

Sok szülő aggódva kémlelte az eget a hétvégén, de kár volt aggódni. Nincs az a rossz időjárás, ami visszatarthatja a gyerekeket attól, hogy megkeressék az összes csokinyuszit és tojást, amit a felnőttek elrejtettek előlük. Csak a szülőkben merült fel egy pillanatra, hogy elmarad a kinti csokivadászat szombaton, és egy belső helyszínen kell megtartani a rendezvényt, de szerencsére az időjárás kitartott, és 16 órakor már minden készen állt arra, hogy a gyerekek egy szempillantás alatt megkeressék az összes elrejtett kincset. Mindehhez végül egyetlen perc sem kellett, pedig volt mit keresni. A Joskar-Ola Alapítvány jóvoltából 290 darab csokinyuszit, csokitojást és különféle játékokat rejtettek el a Joskar-Olán élő gyerekeknek a Pázmány Péter krt. végén található zöldterületen. A nagy húsvéti kincsvadászat persze mit sem ér nyúl nélkül, ezért a szervezők három simogatástűrő állatot is hadra fogtak, és ha mindez nem lett volna elég, két kosztümös nyuszival is lehetett fényképezkedni, akik egy kabrióval érkeztek a helyszínre, a több mint száz szülő és gyerek legnagyobb örömére. Olyan sokan gyűltek össze, hogy az érdeklődők száma még a rendezőket is meglepte, de ahogyan Pálfalvi Róbert az alapítvány kuratóriumi tagja fogalmazott, innen senki sem távozhatott üres kézzel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!