Hírek

2015.04.11. 11:39

Így készül Simon Marcsi az amerikai utazásra

Szombathely – A szombathelyi modell két hetet tölt áprilisban az Egyesült Államokban, ám előtte neki is formába kell lendülnie: a készülődés napjai edzéssel és angoltanulással telnek.

Lisztmayer Zsófia

Mint arról korábban már beszámoltunk, Simon Marcsi hamarosan Amerikába megy, hogy részt vegyen a Gold Cost fitneszverseny zsűrizésében. Európa szépe két hetet tölt majd a floridai Miami-ban, ez idő alatt pedig számos különböző fotózáson is meg kell jelennie. Bár csak másfél hete értesült az utazásról, már több felkérést is kapott.

– Április elsején kaptam a meghívást, másnap pedig már a repülőjegy is le volt foglalva. Minden nagyon hirtelen történt, így most sok a teendő. Nagyon kevés idő van a felkészülésre, bár nem is versenyezni, hanem zsűrizni megyek a versenyre. A fotózások miatt azonban formában kell lennem, ezért most nincs megállás – mondta el Marcsi.

Marcsi érkezéséről egész Floridában körbeküldtek egy sajtóközleményt annak érdekében, hogy minél többen tudjanak róla: a szépség megérkezett, és lehetőség van vele együtt dolgozni. A szombathelyi lány azt reméli, hogy a következő két hét a lehető legjobban be lesz táblázva munka szempontjából.

– Persze lesz azért egy kevés időm városnézésre, és esetleg egy kis strandolásra is, de ez most nem erről fog szólni. Szívesen élnék és dolgoznék modellként Amerikában, ezért nagy jelentősége lesz ennek a két hétnek. Ügynökséggel itthon sem szeretek dolgozni, mert sok mindenben korlátozzák a modelleket. Ha valakinek viszont jó menedzsere van – mint nekem is – akkor egyáltalán nem indul hátránnyal az ügynökség hiányában, ugyanis minden a kapcsolatokon múlik ebben a szakmában.

Marcsi zsűrizett már korábban is hasonló versenyen, ezért ettől a feladattól egyáltalán nem tart. Attól viszont kicsit fél, hogy beszélnie kell majd a közönség előtt angolul. Bár a napi teendők közé azért mindig becsempész egy kis angolgyakorlást is: relaxáció közben például angolul néz filmet vagy sorozatot. Pihenésre azonban egyáltalán nincs sok ideje a magyar szépségnek: napi két edzésen vesz részt, és odafigyel az étkezésekre is, hogy tökéletes formába kerüljön az utazásig. Ennek érdekében reggeli előtt futni megy, délután pedig még egy háromórás edzésen is részt kell vennie.

– Leginkább izmosodnom kell, ezért súlyzós edzéseken veszek részt. Az edzés végéhez közeledve kardiózunk levezetésképpen húsz percet, majd a nyújtás következik. Az edzés menete pedig ketté van bontva: egy nap a felsőtestemet, következő nap pedig a lábamat és a popsimat edzem. Általában pihenek hétvégén, és csak 4-5 alkalommal edzek hetente. Most azonban nincs megállás, mivel szoros a határidő.

A szénhidrátot nélkülöznie kell Marcsinak a felkészülési időszakban, de mivel alkatilag nagyon szerencsés, nincs eltiltva mindentől. – Ehetek rizst, édes burgonyát, halat, csirkét és pulykát is. Reggelire pedig egy különleges palacsintát készítek, amit reszelt alma, tojás és zabpehely keverékéből áll össze. Ha van energiám, akkor kisütöm, ha nincs, akkor csak összekeverem, és úgy eszem meg. A tetejére pedig teszek csokis proteint és banánt, nagyon finom íze van, és még egészséges is. Naponta általában hatszor vagy hétszer eszek: ebből kettő folyékony, a többi szilárd. Az este közeledtével pedig egy kevesebb kalóriatartalmú ételt fogyasztok – tette hozzá Marcsi.

Marcsi úgy tervezi, hogy gyakran jelentkezik majd Amerikából, és folyamatosan tájékoztatja rajongóit a közösségi oldalakon és a médián keresztül is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!