Hírek

2016.08.27. 11:22

Így okozott közlekedési dugót a gitáros-énekes Ruben La Voz a karneváli korzón

Jaaaj, de imádom!, sóhajtott föl egy tógás hölgy szombaton délelőtt 11 óra tájban a karneváli Civil Korzón. A sóhaj oka: a dominikai gitáros-énekes, Ruben La Voz éppen belekezdett a "Besame mucho"-ba.

Ölbei Lívia

A háttérben leánderek, az egyre népesebb hallgatóság körében feltűnik videokamerájával Rocco Turi, úgyhogy hamarosan el is hangzik az Itáliának dedikált Ruben-dal. Így köt remélhetőleg szép, hosszú barátságot a napsütötte Savariában a napsütötte Dominika és a napsütötte Itália.

Fotó: Szabó Hilda

Mert Ruben nemcsak közismert és közkedvelt latin slágereket énekel-játszik, nem  akárhogyan (a karneváli föllépés előtt kúrálnia kellett a torkát, úgy látszik, picit megfázott új otthonában, Szombathelyen - de az a kis karcosság kifejezetten jól áll), hanem saját dalai  is vannak.

Fotó: Szabó Hilda

Természetesen Szombathely és a Savaria Karnevál köszöntésére szintén  megszületett az új szerzemény: az ősbemutatóval még a vájtfülű és szigorú kritikusokat (bizony, ilyenek is föltűntek a korzókoncerten) is levette Ruben a lábáról.

Aki a "Linda" szót vélte kihallani a szombathelyi karneváldal  dallamos-rusztikus, idegenségében is vonzó és ismerős spanyol szövegéből, nem téved. Linda azt jelenti: szép.  Fogadjunk, hogy Rubent sokszor láthatjuk-hallhatjuk még.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!