Hírek

2017.08.14. 11:41

Így parkoltok ti, Vas megyeiek

Az autósok életét alaposan megnehezítik a szabálytalanul parkoló sofőrök. Mindannyian találkoztunk már velük, valamikor bosszantó, valamikor vicces. Lássuk hogyan parkolnak Vas megyében!

Németh Sándor olvasónk Szombathelyen, a Váci Mihály utcában készítette a képeket, és a következőkre szeretné felhívni a figyelmet:

A két kép arról készült, ami hosszú évek óta akadályozza a forgalmat a Váci Mihály utca közepén. Jól látható, hogy a két autó messze nem tartja be az 5 méteres távolságot, valamint az egyik forgalommal szemben áll, ami itt azért különösen fontos, mert a gépjármű hátsó felétől a kilátás a parkolóból kijövet szinte lehetetlen anélkül, hogy le ne dudálják az embert, aki próbál óvatosan kikanyarodni, gyermeke hátul ül és centinként közelít, de így is olyan közlekedési szituációban találja magát, amit nem kívánok senkinek.

A parkoló bejáratának pikantériája még, hogy egyrészt az iskolába tartó diákokat itt rakják ki - jobb esetben - egy laza elakadásjelzővel a szülők, másrészt egy ki nem mondott körforgalom alakult ki. Fel kellene festeni, hogy hol nem állhatnak már meg az autók, illetve két tükör is sokat segítene itt a közlekedésben!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!