Hírek

2016.08.27. 09:10

Íme, a 10 legjobb karneváli program + 1

Összegyűjtöttük a mai programkavalkád esszenciáját. Nézze át pimaszul szubjektív ajánlatunkat!

Budai Dávid

A karnevál ideje alatt, egyszer át kell esnie a tűzkeresztségen és le kell szállni az OTP alá. A római városrészlet megtekintésére – előzetes bejelentkezés alapján – minden nap 11 és 15 órakor van lehetőség.

Ma este nyolckor a Borok utcájában Szabó Balázs és Bandája ad világzenei koncertet. Előtte azonban érdemes benézni a Zsidó udvarba, és meghallgatni Dragomán Györgyöt fél hatkor, sőt ha már itt vagyunk, megvárhatjuk Gerendás Pétert is, este fél kilenckor. Sőt, akár a Somnakaj - gipsy musicaljéig is maradhatunk, ami fél tizenegykor kezdődik.

A Fő téren fél négykor Afrikai tánc és dobshow lesz, a Sörtéren pedig fél kilenckor a Voler Mouche, este tízkor pedig a Zaporozsec zenél. A Keleti Udvarban délután hat órakor felszállhatunk az Orient Expresszre, és egyben végigkísérhetjük a tánc útját Indiától Afrikán át Párizsig Ha pedig még több zenére vágyunk, a Művészetek Utcájában délután fél hatkor száll a költemény, és miután Kelemen Zoltán és Varga Richárd előadóestjét meghallgattuk érdemes lesz maradnunk a Meseautóra, ahol Szabó Tiborral indulhatunk zenés utazásra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!