Hírek

2017.06.06. 18:37

Íme Miss Bikini 2017 - A sárvári lány már biztosan ott van a Miss World Hungary döntőjében

A sárvári Stankovics Beáta nyerte a Miss Bikini 2017 versenyt, a Miss World Hungary felkészítő táborában; azonban nem csak Beáta személye köti Sárvárhoz az eseményt, hiszen a Spirit Hotelben tartják a Magyarország Szépe döntőseinek felkészítését is.

Pajor András

A legszebb 16 lány a tábort követően jut majd a Duna TV élő döntőjébe, ahol kiderül, ki képviselheti idén Magyarországot a Miss World világversenyen.

A 2017-es Miss World Hungary szépségverseny húszas mezőnye négy háziversenyt követően tizenhat fősre szűkül, annyian jutnak be a június 18-ai döntőbe. A pünkösdhétfői beköltözés után tartották az első alversenyt, az Origami Miss Bikini 2017 választást. A legszebb alak megmérettetésében Stankovics Beáta első, Koroknyai Virág második, Kiss Doris pedig harmadik helyezést ért el.

Zajlik Miss Bikini 2017 verseny zsűrizése a Miss World Hungary felkészítő táborában Sárváron

Stankovics Beáta egy éve költözött Sárvárra. Ahogyan a Miss Bikini 2017 fogalmazott, el is jött otthonról, meg nem is, mert három utcára lakik a tábornak helyszínt adó hoteltől. Megjegyezte azt is, az első helyezés nem a hazai pálya előnye, az alakformálás ugyanis folyamatos edzést és kontrollált táplálkozást igényel.

A Miss Bikini 2017 díjátadó után Rogán Cecília, Kiss Doris, Stankovics Beáta, Koroknyai Virág és Sarka Kata

A tökéletes, kidolgozott idomok objektív szempontok alapján is értékelhetők. Beáta tudatosan készült a Miss Bikini versenyre, ez a megmérettetés előtt diétát is jelentett. Azonban megérte, mert győzelmével védelmet élvez a tábor további alversenyein. Ezzel elsőként ő már biztosan részt vehet majd a döntőben.

– A tábor első néhány napja feszültséggel teli, hiszen ekkor kerül sor arra a négy háziversenyre (Miss Beauty Face, a Miss Bikini, a Miss Sport és a Miss Talent választásra), amelynek során kialakul a döntő végleges, 16 fős mezőnye. Ezután viszont lazább lesz a hangulat, elkezdődnek a járáspróbák, a motivációs előadások és felkészítjük őket arra, hogy mi várhat rájuk a világversenyen.

A szépség mellett a jótékonyság is fontos küldetése a versenynek, így a lányoknak egy olyan ügyet kellett kiemelniük, amelyet a környezetükben fontosnak tartanak és erről önállóan egy-egy videobeszámolót készítettek, amelyeket végül maguk is értékeltek – számolt be a tábor hangulatáról Sarka Kata, a Magyarország Szépe ügyvezetője.

Az idei Miss World Hungary döntőjét június 18-án a Duna Televízió és a Duna World is élőben közvetíti. A győztes szépségkirálynő képviseli Magyarországot a Miss World decemberi, Kínában sorra kerülő világdöntőjén.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!