Hírek

2017.05.06. 06:49

Mámorosan kezdődött a hétvége a vasi utakon: itt fogták el az ittas sofőrök harmadát

Körkép – Két előállítása és négy elfogása volt 24 óra alatt a Vas megyei rendőröknek, összegezte a megyei rendőr-főkapitányság szombat reggel.

Bakos Ágnes

Két személyt állítottak elő az egyenruhások 24 óra alatt a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén – olvasható az összesítésben.

A szolgálatot ellátó állomány négy személyt fogott el: egy embert az ellene érvényben lévő körözés alapján, három személlyel szemben pedig felmerült a gyanú, hogy alkoholt fogyasztott és úgy ült volán mögé.

Az egyik ittas sofőr „mértéket tartott" – ezt mutatta az alkoholszonda. Itt „csak" közigazgatási eljárás indult. A másik két ittas autós azonnal elbúcsúzott a jogosítványától, olyan mértékben voltak ittasak. Ellenük büntetőeljárás indult: ittas járművezetés vétség alapos gyanúja miatt.

Az országban összesen kilenc ittas sofőrrel szemben intézkedtek a rendőrök – ez már az Országos Rendőr-főkapitányság 24 órás jelentésében olvasható. Vagyis az országban ittas vezetésen ért sofőrök harmadát itt, a Vas megyei utakon fogták el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!