Hírek

2017.07.21. 16:10

A motorosoké ma Jánosháza

JÁNOSHÁZA - Száz motoros részvételére számít a Jánosházi Motoros Egyesület a mai programon: a nemrég alakult szervezet bemutatkozását tartják sok zenével, kaszkadőrrel. A buszok elkerülik a belvárost a program miatt.

Bakos Ágnes

- Jönnek Szombathelyről, Keszthelyről, Sopronból, Lövőről, Kőszegről, Pápáról - sorolta Pétervári Csaba, a frissen alakult Jánosházi Motoros Egyesület alelnöke. Azt remélik, sokan elfogadják a meghívást, és összejön száz motoros az egyesület bemutatkozásán.

Színpadot és sátrat az önkormányzat ad a programra, az alelnök szervezte a zenekarokat - tudtuk meg a prog-ram rendezésének részleteiről. Ami a zenét illeti: itt lesz ma délutántól a Mad Man's Crew, a V2 Raiders Band, a Twister, a Blues Company és az AC/DP.

Látványos programot ígérnek: streetfightershow, kaszkadőrbemutató kezdi majd a délutánt a városi motoros felvonulás után. Az esemény fővédnöke az egyesület elnökségi tagja, Kiss András polgármester - maga is aktív motoros.

Pétervári Szilvia és Pétervári Csaba, a Jánosházi Motoros Egyesület alelnöke: száz motorosra számítanak ma délután Fotó: Nagy Jácint

- Tavaly kezdtük el alapítani Stankovics István képviselő kollégámmal az egyesületet. Mára hivatalosan bejegyzett szervezet, harminc taggal, 13 alapítóval - sorolta a polgármester.

Amikor éppen nem ünnepelnek, vagyis nem nagyszabású felvonulást tartanak a városban, akkor segítik majd a rendezvénybiztosításokat, és kitűzött cél, hogy szeretnék megszerettetni a gyerekekkel is a motorozást - mondta Kiss András. Azt is tervezik, hogy a motorosnapból hagyomány lesz: minden évben június közepén gyűlnek majd össze, és hívják a régió motorosait is a városba.

A mai program leglátványosabb része (a kaszkadőrbemutató mellett) a felvonulás lesz: fél háromkor járják be a várost a motorosok. A rendezvénysátrat a héten felállították a város központjában, ott zajlanak a koncertek. Az utat lezárják: 13 órától holnap hajnali háromig az országos és regionális autóbuszjáratok nem állnak meg a központban, helyette a Berzsenyi utca 2. és a Sümegi utca 6. szám alatt kialakított ideiglenes megállóhelyen lehet le- és felszállni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!