Hírek

2014.12.19. 17:01

Januárban nem számláz a Vasivíz

A jogszabályváltozások okán január elsejétől új ügyviteli rendszert vezet be a Vasivíz Zrt., ezért az újév első hónapjában víz- és csatornadíjszámlák kiállítására nem lesz lehetőség, áll a társaság közleményében.

Ölbei Lívia

Vannak olyan felhasználók, akik már megkapták a 2015 januárjára, februárjára, márciusára, illetve áprilisára vonatkozó részszámlákat, a januári számlakimaradás tehát azokat érinti, akik havi leolvasásban szerepelnek a Vasivíz-nyilvántartásban. Az új üzemmódra való átállás heteiben az ügyfélszolgálati iroda is „csökkentett üzemmódban" működik: csak a tulajdonosváltáshoz kapcsolódó bejelentésekkel, folyószámlák egyeztetésével, számlaértelmezéssel, valamint csőtörés- és más, hasonlóan sürgős megoldást igénylő lakossági bejelentésekkel foglalkozik. A 2015 első félévére kiküldött részszámlák módosítására, sztornózására ebben az évben, december 31-éig van lehetőség. A társaság a felhasználók megértését és türelmét kéri.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!