Hírek

2015.02.27. 17:40

Játszottak velünk egy jót

Megyei körkép - Értékes nyereményeket adott át szerencsés olvasóinknak Mehlhoffer Tamás, a Vas Népe digitális főszerkesztője. Íme, mozaikkereső játékunk nyertesei!

Ölbei Lívia

Értékes nyereményeket sorsoltunk ki karácsonyi mozaikkereső játékunk résztvevői között. Baumgartner Sándorné (Csehimindszent) Sony videokamerát , Csató Melinda (Alsószölnök) Lenovo laptopot, Dévényi Zoltán (Bozsok) Samsung Galaxy S4 mobiltelefont, Mészáros Péterné (Horvátzsidány) és Kiss Sándor (Sárvár) Bükfürdőn eltölthető wellness-pihenést, László Miklós (Csákánydoroszló), Senviczki Béla (Szombathely) és Offenmüller Sándor (Vasvár) gosztolai wellness- pihenést, Kaibinger Tamásné (Kőszeg) Samsung táblagépet nyert.

A nyertesek (vagy „helyetteseik”) a szerkesztőségben. Állnak: Senkiczki Béla, Kappel Áron, László Miklós, Mehlhoffer Tamás digitális főszerkesztő, Baumgartner Sándor, Takács Péter. Ülnek: Mészáros Péterné, Csató Melinda, Kaibinger Tamásné, Offenmüller Manuéla Fotó: Timár Gergely

Csató Melinda, a laptop boldog nyertese párjával érkezett a szerkesztőségbe. Azt mondja, igazi családi csapatjáték volt a Vas Népében meghirdetett mozaikkeresés. Először is: a mozaikdarabkákat az édesanyja gyűjtötte össze egytől egyig. Másodszor: Melinda vállalta a mozaik gondos összeállítását és fölragasztását. Harmadszor: a párja vitte el a kész mozaikot a postára. Aztán már csak várni kellett, lehetőleg a jó hírre. A küldemény pedig, lám nemcsak szerencsésen célba ért, hanem szerencsét hozott a sorsoláson is. Melinda pénzügyi-számviteli ügyintézőként dolgozik, otthonosan mozog a számítógépes-virtuális világban. A napi gyors híreket online szerzi be, de nincs olyan nap, hogy át ne lapozná a Vas Népét. Mindig ugyanúgy, a lap elejétől a végéig. Illetve pont fordítva: az utolsó oldalon kezdi, úgy halad visszafelé, és meg sem áll a címlapig. Egyébként nem a mozaikkereső játék volt az első, amelyben részt vett a család, valamennyien szeretnek játszani. De a laptophoz hasonló nagy nyereményük még nem volt. Úgyhogy várják az újabb feladatokat . Addig is: minden nyertesünknek gratulálunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!