Hírek

2014.08.19. 11:09

Körmenden bemutatták, az önkormányzati választás Jobbikos képviselőjelöltjeit

Körmend - Bemutatta kedd délelőtt a jelöltjeit a Jobbik Magyarországért Mozgalom.

Bajdó Bettina

Céljuk, hogy véget vessenek a Bebes-korszaknak, ezért Szlávik Csaba személyében olyan független polgármesterjelöltet támogatnak, aki körmendi szívvel, hittel, elkötelezettséggel egy jobb irányt tud adni a városnak – mondta el Bana Tibor országgyűlési képviselő, a Jobbik Vas megyei elnöke. Hozzátette: a körmendiek és környékbeliek a továbbiakban is számíthatnak rá a térséget érintő olyan fontos ügyekben, amilyen a kórház kérdése. A helyi polgármesterjelölttel és képviselőjelöltekkel közösen mindent el fog követni azért, hogy a körmendi kórházba visszakerüljön a szülészet-nőgyógyászat és az aktív belgyógyászat.

Fotó: Szendi Péter

A kompenzációs listát vezető Auer Miklós önkormányzati képviselő beszámolt a négy év során elért eredményekről, valamint ismertette a Jobbik munkahelyteremtéssel kapcsolatos legfontosabb elképzeléseit. Holecz Ferenc körmendi elnök, a lista második helyezettje kitért a Fidesz és az MSZP közötti, körmendi szinten tapasztalható összefonódásokra, melyek jelzik, hogy kizárólag a Jobbik jelenthet alternatívát a Fideszes városvezetéssel szemben.

Körzetenkénti indulók: 1. Holecz Ferenc; 2. Dienes Gábor; 3. Bedők Zsolt; 4. Takó Péter; 5. Auer Miklós; 6. Gubics Anikó; 7. Vörös Attila; 8. Horváth András.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!