Hírek

2016.12.19. 15:15

Karácsonyi utazás Vépen gyerekekkel és Nikával!

Karácsonyi ünnepséget tartottak vasárnap a művelődési házban. Az est sztárvendége Nika volt.

Budai Dávid

Csordultig telt a vépi művelődési ház vasárnap 18 órakor. Rengetegen voltak kíváncsiak a Hatos Ferenc Általános Iskola karácsonyi műsorára és az este sztárfellépőjére, Veres Mónikára, azaz Nikára. Az ünnepségen minden korosztály képviseltette magát, sokszor egész családok ültek egymás mellett a széksorokban. Nem véletlenül. – A karácsony nemcsak a megváltó születésének az ünnepe, hanem a család ünnepe is egyben. Senki sem állhat olyan közel a szívünkhöz, mint a rokonaink. A család elsőbbsége megkérdőjelezhetetlen. – hangsúlyozta köszöntőjében a város polgármestere, Kovács Péter, majd az általános iskola diákjainak és tanárainak műsorával megkezdődött a Tudás Fája Közalapítvány karácsonyi utazása.

Az iskola igazgatóhelyettese, Bándoliné Pájer Éva állította össze az idei műsort, amely egyben a város karácsonyi ünnepsége is volt. A fellépő gyerekek mellett Boesits-Horváth Csilla Mónika és Pusztai Fanni tanárnők is énekeltek egy-egy dalt, a közönség nagy örömére. Az est sztárja Nika volt, aki – ahogyan azt Molnár Krisztina, az iskola igazgatója kiemelte – már igen fiatalon belekóstolt a sikerbe, hiszen gyermekként a Magyar Állami Operaház gyerekkórusának tagja volt, majd főszerepet kapott az 56 csepp vér című musicalben. Az énekesnő közvetlenségével és persze énekhangjával elvarázsolta a közönségét. A karácsonyi ünnepség után nem volt nehéz megfogadni Molnár Krisztina szavait, aki arra buzdította a jelenlévőket, hogy „Őrizzünk meg magunknak minél többet az ünnepből. Vigyük magukkal a karácsony fényeit."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!