Hírek

2017.08.27. 16:35

Karambolok sora Vas megye útjain - ez történt hétvégén

MEGYEI KÖRKÉP - Nem volt balesetmentes a hétvége Vas megye útjain. Szombathelyen több koccanás is történt, de volt karambol a 8-ason és a 87-es főúton is.

Simon István

Hárman sérültek meg, amikor szombat éjszaka egy német rendszámú kisbusz nem adott elsőbbséget egy taxinak Szombathelyen a Semmelweis utcában a Vörösmarty utca kereszteződésénél. A kisbusz az ütközés után a járdára csapódott. A Mercedes két utasa és a taxisofőr is megsérült.

Nem kapta meg az elsőbbséget a taxi Fotó: Simon István

Traktoros okozott balesetet szombaton a déli órákban a 87-es úton, Szombathely közelében. A traktor vezetője balra, egy földútra akart kanyarodni, de nem vette észre, hogy közben már egy Ford elkezdte előzni, ezért a traktor elején lévő villával az árokba lökte a személykocsit. Nem sokkal korábban felborult egy személygépkocsi a 8-as fő-úton, Duka és Jánosháza között. Itt nem történt személyi sérülés, amíg a sárvári tűzoltók elvégezték a műszaki mentést, addig fél pályán haladhatott a forgalom az érintett szakaszon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!