Hírek

2017.01.13. 16:25

Kék szalagot tűztek

Kőszeg - A Jurisich Miklós Gimnázium 80 végzőse tűzte fel a kék szalagot a minapi szalagavatón. Az intézmény 340. tanéve számukra lassan véget ér.

Turbók Attila

A Jurisich Miklós Gimnázium nyolcvan diákjának tűzték fel a végzősök jelét, a kék szalagot a több mint háromszáz éves intézmény napokban megtartott szalagavatóján. A friss végzősök február 15-ig jelentkezhetnek az érettségi és a felvételi vizsgákra. - A Jurisich szalagavatója egyben ezen tanulók utolsó hónapjainak kezdetét is jelenti az iskolában - mondta Keszei Balázs igazgató. Megjegyezte: az idei nyolcvan érettségiző tanuló három osztályból került ki, és ez a létszám az utóbbi években állandónak mondható. A kőszegi gimnáziumban egyébként az idei a 340. tanév.

Oroszné Kupi Teréz Takács Alexanderrel és Finta Balázzsal Fotó: Turbók Attila

- A hagyományok, a nemzeti, emberi értékek mentén tanítunk intézményünkben, hogy ezekkel és tudományokkal felvértezve kerüljenek ki diákjaink az egyetemekre, főiskolákra - fogalmazott Keszei Balázs. Hozzátette, megtettek mindent azért, hogy ezek a gyerekek modern tudás birtokában vágjanak bele a további képzésekbe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!