Sebestyén Zoltán március 15-én kapott rangos állami kitüntetést Budapesten

2017. március 20., 20:34 szerző: Cseszkó Tamás
komment
Kemenesmagasi - Barátai, családtagjai, a település jegyzője és a helyi képviselő-testület tagjai lepték meg Sebestyén Zoltánt, aki meghatódva fogadta a gratulációkat.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Rangos állami kitüntetést adományozott Áder János köztársasági elnök Sebestyén Zoltánnak, Kemenesmagasi polgármesterének. A Kemenesmagasi Általános Iskola volt igazgatója, a Kemenesmagasi Citerazenekar és Népdalkör vezetője, a Kemenesmagasi Evangélikus Egyházközség felügyelője március 15-én a Pesti Vigadóban vehette át a Magyar Arany Érdemkereszt polgári tagozat kitüntetését Balog Zoltán minisztertől. A polgármester a település fejlesztése mellett a helyi közösség társadalmi és kulturális életét is felvirágoztató, elhivatott munkája eredményeképpen részesült az elismerésben.

Sebestyén Zoltánt családja, barátai és munkatársai köszöntötték Fotó: Cseszkó Tamás

- Meghatódtam, amikor értesültem a megtisztelő gesztusról - mondta Sebestyén Zoltán azon a baráti összejövetelen, amelyet a tiszteletére rendeztek. A családtagok mellett ott volt többek között Ágh Péter, a térség országgyűlési képviselője, dr. Kondora Bálint, a Vas Megyei Közgyűlés alelnöke és Gagyi Levente megyei képviselő is. Sebestyén Zoltán kiemelte: az elismerés mindazoké, akik hosszú évtizedek óta fáradhatatlanul segítik munkáját, hogy jó közösséget építsenek. - Egész életemben Kemenesmagasit szolgáltam, legyen szó az iskoláról, a citerakörről vagy éppen a polgármesterségről - fogalmazott a település első embere, hozzátéve: éppen a napokban kérdezte meg tőle egy ember, hogy milyen anyagi javakat tud felmutatni ennyi év után. - Talán a sors akarta így, mindenesetre ez a kitüntetés bebizonyította, hogy van értelme tenni a közösségért - jegyezte meg a polgármester, hozzátéve, hogy a jövőben is minden erejével azon lesz, hogy Kemenesmagasi továbbra is élhető település legyen.

Cseszkó Tamás

2017. március 20., 20:34 szerző: Cseszkó Tamás

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...