Hírek

2017.04.03. 08:56

Vajon mi történhetett ennek a biciklinek a gazdájával? - Videóval

Szombathely - A vasútállomás kerékpártárolójának szélén "ékeskedik" ez a rozsdamarta vasszamár.

Elek Szilveszter

Az szinte biztos, hogy a bicaj tulajdonosa nem bízta a véletlenre járműve védelmét, ugyanis kettő, masszívnak tűnő eszközzel is odarögzítette a kerékpártárolóhoz. Ebből könnyű levonni a következtetést: több, mint valószínű, hogy nem tulajdonosa eredeti szándéka szerint maradt ott jó hosszú ideje a  kétkerekű - de akkor vajon mi történhetett vele?

Bár a kopottas vasszamár hűségesen várakozik, úgy tűnik, egyszer azért már megpróbált helyzetet változtatni, méghozzá elég határozott módon, ugyanis "kiugrott" az első kerekéből - már amennyiben övé a tárolóhoz rögzített, más fazonú karika. Ezt leszámítva egyébként a kutyának sem kellett a járgány, ugyanis az alkatrészei is meglepően egyben vannak, no meg a zárakat sem fűrészelgették meg szorgalmas kezek.

Ha Ön is lát olyat Vas megyében, ami felháborítja, elszomorítja vagy éppen jókedvre deríti, esetleg jó példának szánja, küldje el videóját a [email protected] címre!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!