Hírek

2017.09.04. 07:00

Készüljünk fel együtt az őszi-téli, hideg napokra!

SZOMBATHELY Itt van az ősz, előkerülnek a vastagabb ruhadarabok. Nincsenek olyanok? Akkor szerezze be a Vas Népével!

Vadas Krisztina

Már nemcsak a naptár, hanem az időjárás is bebizonyította: végérvényesen eljött az ősz. Hiába vágyakozunk a nyári, lenge ruhákra, a forrónadrágokra, a topokra, reggelente már a pulóver és a farmer után nyúlunk a szekrényben. Aztán rádöbbenünk: ez egy kicsit szűkös, már nem is tetszik annyira, kilyukadt. Egyszóval új kell helyette. Vagy csak szimplán szeretnénk egy kicsit felfrissíteni az új trendek darabjaival a ruhatárunkat. De ne rohanjon egyből kétségbeesetten a boltokba! Már csak néhány napot kell kibírnia a tavalyi gardróbbal - hétvégén újra itt az Atrium Family Center és a Vas Népe közös bevásárlóakciója, amely során jelentős kedvezményekkel juthat hozzá új ruhadarabokhoz, kiegészítőkhöz. A kuponokat a szombati, szeptember 2-ai lapunkban találhatta, vagy megvásárolhatja a helyszínen. Azokkal megveheti a régóta vágyott, de kicsit drágállott bőrdzsekit, vagy arra is használhatja az akciókat, hogy nem egy, hanem több új darabbal tér haza.

A C&A-ban divatos ruhákat vásárolhatunk az új kollekciókból

Tavasszal a nyárra segítettünk felkészülni olvasóinknak, most az őszi-téli kollekciókat hozzuk elérhető közleségbe. De ami még jobbá teszi a mostani akciót, az az, hogy több üzlet vesz részt az akcióban: most már 19 boltban használhatják fel kuponjaikat a vásárlók.

Ha cipőre van szükség, válogathatunk a Humanic vagy a CCC széles kínálatából.

Ruhadarabokra a C&A-ban, a Fave-ben, az Orsay-ben, a Playersroomban, a Bla Blában vagy a Mr. Bigben vadászhatunk.

Jó, ha a sportok szerelmesei is leltárt végeznek a ruhatárukon: a hiányzó vagy lecserélendő darabok helyett most bevásárolhatnak a Hervisben, a Gala-Sportban, vagy a budmilban.

Uraim, remélem Önök sem fogják a fejüket, hogy a jövő hétvégi program shoppingtúra lesz a párjukkal! Hiszen Önöknek is kedvezünk: a nemrég nyílt Stage-ben a modern, igényes férfiak vásárolhatnak hétköznapi és alkalmi öltözéket egyaránt.

A Hervisben a sportruházat mellett egyéb sporteszközöket is beszerezhetünk Fotók: Nagy Jácint

Ha pedig úgy gondolják, hogy egy kellemes őszi délutánon meglepnék kedvesüket, vagy netán eljegyzésre adják a fejüket, akkor érdemes (legalább) egy pillantást vetni a Family Ékszer kínálatára.

Azoknak, akik szívesen kuckóznak be a meleg takaró alá egy bögre forró teával a hűvös napokon, és egy jó könyvet vennének a kezükbe: ajánljuk a Lírát, ahol számos könyv közül választhatnak kedvezményesen.

Hogy tökéletesen klappoljon minden, a Retro Optikában még egy új szemüveget is beszerezhetünk a hosszabbodó estékre.

Ha elfáradtak az üzletek járásában, pihenhetnek egyet a Coffeshopban, ahol olcsóbban kaphatják a kávét olvasóink a bevásárlónapokon. Akik megéheznek, a Mr. Bigben kaphatnak be egy gyrost - pénztárcakímélő áron.

Kollégáinkkal is találkozhatnak a Family Centerben a vásárlók: a Vas Népe standját a folyosókon keressék!

A PLT gondozásában megjelent, olvasóink receptjeiből összállított szakácskönyvek széles választékával várjuk az érdeklődőket, emellett lehetőségük lesz előfizetni a helyszínen. Megéri, hiszen előfizetőink még jobban járnak a kuponnapokon: Vas megye kártyával további engedményt kaphatnak a megjelölt üzletekben. Idén plusz 5 százalék kedvezményt ad a Mr. Big fehérneműüzlet, a Retro Optika, a Styl, a Gala-Sport, a Bla Bla Fashion, a Playersroom, a Family Ékszer, a Mr. Kebab és a Stage.

Ne maradjon le Ön sem: készítsen egy listát, és látogasson el szeptember 9-én és 10-én a Family Centerbe (Varasd utca 1.)!

Üzletlista

- BLA BLA

- budmil

- CCC

- Coffeeshop Company

- C&A

- dm

- Family Ékszer

- FAVE

- Gala-Sport

- Hervis

- Humanic

- Líra könyváruház

- Mr. Big

- Mr. Kebab

- Orsay

- PLAYERSROOM

- Retro Optika

- STAGE

- STYL

 

 



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!