Hírek

2017.04.29. 09:28

Hárman sérültek meg Csákánydoroszlónál, egy villanyoszlop is kidőlt

Három ember megsérült abban a balesetben, amelyben két autó ütközött össze. Rendőri irányítás mellett félpályán halad a forgalom.

Simon István

Egymásba rohant két személygépkocsi Csákánydoroszlón, a 8-as főút belterületi szakaszán, a vasútállomással szemben. Az egyik jármű nekicsapódott egy villanyoszlopnak, amely kidőlt, csak a vezetékek tartják. Az elsődleges hírek szerint három sérültje van a balesetnek. A műszaki mentést a körmendi hivatásos tűzoltók végzik.

Az érintett útszakaszon rendőri irányítás mellett félpályán halad a forgalom – tájékoztatott honlapján a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság húsz perccel 11 óra előtt.

Munkatársunk friss információi egy Mercedes és előtte egy másik személyautó haladt Körmend irányába, amikor egy BMW valószínűleg nagy sebességgel akarta megelőzni őket. A Mercedes vezetője későn vette ezt észre és ő is előzésbe kezdett. A BMW hátulról meglökte a Mercedest, amitől mindkét autó irányíthatatlanná vált és lehajtottak az útról. A két autó több táblát is kidöntött, illetve a BMW megpördülve kidöntött egy villanyoszlopot is, a Mercedes pedig egy fának csapódott. A BMW-ben a nagy erejű ütközés ellenére sem nyíltak ki a légzsákok.

Fotók: Simon István

Összesen hárman sérültek meg a balesetben, őket kórházba szállították. A mentés és a helyszínelés idején félpályás útzár van, rendőrök irányítják a forgalmat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!