Hírek

2017.02.21. 15:24

Pillanatok alatt lopták el a futár autóját fényes nappal Celldömölkön – Negyven perc alatt elfogták a tolvajt!

Két perc alatt ellopták egy futárszolgálat furgonját. A rendőrök Ajka és Devecser között fogták el a tolvajt, jelenleg is folyik a kihallgatása.

Budai Dávid

Hihetetlen történetet osztott meg egy celldömölki fiatalember a Facebookon. Interneten rendelt csomagot, amit úgy volt, hogy egy általa jól ismert futárszolgálat hoz ki. Ma délelőtt hívták is telefonon, hogy negyedóra múlva megérkeznek a csomaggal. Meg is beszéltek egy találkozási pontot a városban. Mikor olvasónk odaért a megbeszélt időben, a futár autóját látta – ott parkolt a kettő tizenegy emeletes között a parkolóban – ám a futár nem volt sehol. Biztos valakinek csomagot ad át – gondolta és elment újságért a közeli trafikba. Két perc múlva jött is a futár. – Hoztad a csomagot? Erre ő: nem láttad a kocsit? – Hiszen ott parkolsz a házak között! – Igen, de már nincs ott, ellopták a kocsit az áruval együtt!

Fotó: Facebook

Azóta már a rendőrség is beszámolt az esetről a honlapján, mint írják, egy Celldömölk belvárosából elvitt Ford Transit típusú csomagszállító tehergépkocsiról érkezett bejelentés a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányítási Központjába ma délelőtt fél 12-kor. A Celldömölki Rendőrkapitányság munkatársai haladéktalanul megtették az elsődleges intézkedéseket. Információkat gyűjtöttek a jármű közlekedési útvonaláról és ezzel egyidejűleg értesítették a szomszédos megyéket.

Fotó: police.hu

A keresett járművet a bejelentéstől számított negyven percen belül a devecseri járőrök, valamint körzeti megbízottak állították meg és ellenőrizték a 8-as számú főútvonal 91-es kilométerszelvényénél, az Ajka és Devecser közötti útszakaszon. A gépkocsi 21 éves budapesti vezetőjét előállították a Devecseri Rendőrőrsre, majd átadták a Vas megyei rendőröknek. R. Rolanddal szemben lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás, kihallgatása jelenleg is folyamatban van.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!