Hírek

2017.06.27. 07:09

Két "tükrös baleset” volt Vas megyében

Összesen hét közlekedési baleset történt a hét első 24 órájában Vas megye területén. Négy baleset csak anyagi kárral járt és két esetben "főszereplő” volt a visszapillantó tükör.

Bakos Ágnes

Egy súlyos balesetnél intézkedtek a rendőrök a hét első napján: Halogy felől Nádasd felé tartott egy körmendi kisteherautós, amikor nem tudni, miért, áttért a szemközti sávba és egy személyautóval ütközött. Egy ember súlyosan, egy másik könnyebben sérült meg a balesetben.

A kettő, könnyebb sérüléssel járt balesetben fontos szerepe volt a visszapillantó tükröknek.

Az egyik esetben egy kerékpárost előzött egy sümegi autós Sárváron. A kocsi visszapillantó tükrével elsodorta a biciklist, aki az úttestre esett és könnyebben megsérült.

A másik "tükrös eset" a 8-as főúton történt. Gasztony felől Körmend irányába tartott tehergépkocsijával az egyházashollósi férfi, amikor letért az útpadkára és a jármű visszapillantó tükrével egy közúti jelzőtáblának ütközött. A tükör a jobb oldali ajtó ablakának csapódott, az ablak betört, a sofőr pedig könnyebben megsérült.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!