Hírek

2017.08.13. 17:45

Kétszázan rótták a köröket a Csónakázótó körül az éjszakai futáson

SZOMBATHELY - Volt, aki csak egy körre szállt be a Csónakázótóhoz tervezett éjszakai futásra, és olyan is, aki két és fél órán keresztül meg sem állt.

Tóth Kata

"Hozz egy futót magaddal és a jókedvedet se hagyd otthon!" - így csináltak kedvet a Csónakázótóhoz szombatra tervezett közös éjszakai futáshoz a szervezők. 22 órára mintegy kétszázan gyűltek össze a rajtnál, jöttek kocogók, akik csak egy körre szálltak be, olyanok is, akik nyáresti sétára vállalkoztak a családjukkal vagy éppen a kutyájukkal. És voltak - nem is kevesen -, akik családostul vagy egyedül rótták a végeláthatatlan köröket. Pátkai Attila főszervező például néhány társával 25 kilométeren, két és fél órán keresztül kitartott - éjjel fél 1-ig meg sem álltak. A helyi futóklub tagjai, környékbeliek, kőszegiek, pápaiak is érkeztek az eseményre - messze ment a híre a közösségi oldalon meghirdetett hepeningnek. Gyerekektől az idősebbekig csatlakoztak: jó hangulatban telt az este, amihez a friss, hűvöskés idő is hozzájárult. Söjtöry Ildikó süteménnyel várta szénhidrátpótlásra a kitűzött távot teljesítő résztvevőket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!