Hírek

2006.06.26. 22:00

Ketten sérültek meg a közúti balesetben

<b>A sofõröket a sárvári kórházba szállították</b>

Mórocz Zsolt

Rábapaty felõl a sárvári elkerülõn haladt egy Kamaz típusú teherautó, majd az elágazásnál besorolt a balra kanyarodáshoz. A jóval mögötte haladó Skoda Octavia sofõrje viszont nem vette észre a balra kanyarodó teherautót, és az elõtte haladó kocsisor elõzésébe kezdett, majd a kanyarodó tehergépkocsiba rohant.
Az ütközés erejétõl a Kamaz nekivágódott a szalagkorlátnak, majd azt átszakítva az árokba csapódott. A személygépkocsi sofõrje az ütközésben súlyos sérüléseket szenvedett, a teherautót vezetõ férfi pedig könnyebben megsebesült. A tehergépkocsi utasa néhány karcolással úszta meg a balesetet. A helyszínre kiérkezõ mentõk mindkét sérültet ellátták, majd a sárvári kórházba szállították.
A helyszíni szemle mintegy két-három órát vett igénybe, mivel mûszaki mentésre is szükség volt ahhoz, hogy az árokba zuhant teherautót ki-emelhessék. A szemle idején fél pályán tovább haladhatott a forgalom. A helyszíni szemle ugyan lezárult, de a rendõrség szakértõk bevonásával tovább vizsgálja a baleset körülményeit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!