Hírek

2017.05.10. 10:39

Ki látta a balesetet? Szemtanúkat keresnek a körmendi rendőrök

Elsodort egy kerékpárost, majd segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt egy teherautó-sofőr.

A rendelkezésre álló adatok szerint ismeretlen személy 2017. április 21-én egy ismeretlen forgalmi rendszámú tehergépkocsival közlekedett Körmenden, a dr. Orbán István utcában, amikor előzése során érintőlegesen nekiütközött a vele azonos irányba közlekedő kerékpárosnak. A biciklis az ütközés következtében az út menti füves területre esett és az elsődleges orvosi vélemény szerint könnyű sérüléseket szenvedett. A tehergépkocsi vezetője megállás és segítségnyújtás nélkül a Mátyás Király utca irányába hagyta el a helyszínt.

A Körmendi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a balesetet látta, vagy annak körülményeivel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 06/94/521-090-es telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a „Telefontanú" ingyenesen hívható, 06/80/555-111-es zöld számán, vagy a 107-es, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!