Hírek

2016.04.21. 11:54

Kísérjük el Ádámot utolsó útjára - motorbalesetben hunyt el a gencsi fiatalember

A Szombathelyi Motorosok Közhasznú Egyesülete szerdán tette közzé felhívását a Facebookon, ezzel az elhunyt családjának kérésének téve eleget.

Budai Dávid

„Mint tudjátok, néhány napja a 8-as úton Ajka-Bakonygyepesnél tragikus baleset történt. Ádám a motor vezetője a helyszínen elhunyt, párja kisebb sérüléseket szenvedett. Szabályosan közlekedett, de a sors és egy elsőbbséget meg nem adó jármű „közbeszólt". Ádám nemrégiben költözött Vas megyébe. Hazáját szolgálta becsülettel, szabadidejében pedig szeretett volna aktív tagja lenni a helyi motoros közösségnek. Éppen párjának szerettek volna motoros felszerelést vásárolni, ezért indultak útnak, amikor a végzetes baleset megtörtént. Készültek a szezonnyitó gurulásra is. Ha időtök engedi, tiszteljük meg Ádámot és családját azzal, hogy búcsúztatásán részt veszünk. Indulás szombaton 14.00-kor a kőszegi úti (87-es út) Shell benzinkútról. Köszönjük! Ádám temetése 15.00-kor lesz a Gencsapáti-Alsó temetőben. Lelki üdvéért gyászmisét 14.15 órakor a Gencsapáti Szent Jakab Templomban mondanak.

A veol.hu pénteken így számolt be a tragikus balesetről: „Helyszíni információk szerint a motoros Devecser irányából jöhetett a 8­-as úton, Magyarpolány felől pedig Ajka irányába akart átmenni a kereszteződésnél 8­-as úton a Renault személygépkocsi, amikor megtörtént az ütközés eddig ismeretlen okokból, és a motor nekicsapódott egy autókereskedés kerítésének. Somlai Artúr megyei mentésvezető elmondta, a motor vezetője egy harminc év körüli fiatalember a helyszínen meghalt, utasa egy fiatal nő könnyebb sérülést szenvedett, őt az ajkai kórházba vitték. A gépkocsi két utasa nem sérült meg."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!