Hírek

2014.07.30. 16:05

Kiss Vivien a Magyarországi Horvátok Szépségversenyének ll. helyezettje

Narda – Jött, látott, és második helyezést ért el Kiss Vivien a Harkányban megrendezett országos Magyarországi Horvátok Szépségversenyen.

Peltzer Géza

A fiatal nardai lány elmondása szerint be szerette volna bizonyítani magának, mire képes, ezért indult immár második alkalommal a versenyen, amelyen csupán egy helyezéssel maradt le az elsőségről. Az elért eredmény elégedettséggel tölti el, sőt, tavalyi nevezéséből fakadóan a versenyen megismert Vujity Tvrtko is szép szavakkal gratulált neki az elért sikerhez. Akkor a lány bánatkönnyeit törölgette, most udvarhölggyé választásáért veregette hátba.



– Előző évben már részt vettem a versenyen, akkor nem jártam sikerrel. Ezért gondoltam, idén újra teszek egy próbát, és bebizonyítom magamnak, hogy meg tudom csinálni. Sikerült – mesélte. 

– Harkány nagytéri színpadán először horvát címeres ruhában kellett felvonulnunk. Ezután horvát népvilesetbe bújtunk, majd következett a báli ruhás bemutató. A ruhákat ott helyben kaptuk, és kötelező volt ezeket viselni – mondta el Vivien. Arra a kérdésre, hogy indulna-e legközelebb is a szépségversenyen, nemmel válaszolt. – Nem szeretném másoktól is elvenni a lehetőséget. Az elérendő céljaim között szerepel ugyan az első helyezés megszerzése is, de nem érzem fair játéknak, hogy jövőre újra részt vegyek a megmérettetésen.Hozzátette, hogy másik szépségversenyen szívesen indulna, jövőre például a Magyarország Szépe elnevezésű eseményre is jelentkezne. Továbbá elmondta, jól érezte magát a megmérettetésen.

– Nem vagyok izgulós fajta, így nem volt problémám. A szervezők és a többi versenyzők is kedvesek voltak, senki nem volt lenéző a másikkal szemben. Még barátokra is szert tettem – mesélte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!