Hírek

2014.06.15. 10:54

Kocsis Korinna Albert hercegnél járt

Jákfa, Monaco - Nincs olyan hét, hogy Kocsis Korinnáról a jákfai modellről, a Vas Népe szépségversenyének egykori győzteséről, ne tudna a bulvársajtó egy-egy hírt gyártani.

Farkas Eszter

Szombat este például egy jótékonysági eseményen járt a modell, amelyet Albert herceg rendezett. Múlt héten arról számoltunk be, hogy a jákfai szépség egy Salvatore Ferragamo ruhában jelent meg a divatvilág legrangosabb eseményén, a Marbella Luxury Weekenden. A ruhát egyébként a cég ajánlotta fel Korinnának, hogy viselje a partin. Most egy újabb érdekes posztba botlottunk a szépség facebook oldalán. Korinna ezúttal egy jótékonysági gálaesten jelent meg a monacoi palotában.

Az eseményt Albert herceg szervezte. Korinna pénteken írta ki először facebook profiljára azt, hogy hova készül: "Túl a ruhapróbán a holnap esti Albert herceg által megrendezésre kerülő jótékonysági gálára.. Irány Monaco!" Ma délelőtt pedig fotót is rakott ki a közösségi oldalra, ezzel a szöveggel: "Tegnap este rendezték meg a jótékonysági gálaestet a palotában, aminek célja az afrikai gyermekek támogatása volt. Fantasztikus rendezvénynek lehettem részese, ahol egy olasz márkát, a Larusmianit képviseltem.. — itt: Prince's Palace of Monaco."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!