Hírek

2015.02.01. 08:27

Ködfoltok Körmendnél és Sárvárnál

Az Útinform szolgálat reggeli összesítése szerint országszerte többnyire csapadékmentes, derült idő van. Többfelé ködös, párás időt jeleztek. Ködfoltokra kell számítani Sárvár és Körmend térségében.

Bajdó Bettina

A főutak burkolata helyenként száraz, illetve több szakaszon a síkosság mentesítés miatt sónedves. A reggeli páralecsapódás miatt deres útszakaszok lehetnek Mindenütt fagypont alatti, mínusz hat és nulla Celsius-fok közötti a hőmérséklet. Szombathelyen reggel mínusz három fokot mutatott a hőmérő.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnapii előrejelzése alapján tovább növekszik a felhőzet. Az éjszaka képződött köd fokozatosan feloszlik. Délelőtt még csak kevés helyen és leginkább a déli, délnyugati országhatár mentén várható jelentéktelen eső, havas eső, majd délutántól északkelet felé terjeszkedik a csapadék és fokozatosan egyre inkább hó valószínű. Estére hozzánk is megérkezik a csapadék.

Az északkeleti szél az Alföld középső részén többfelé megélénkül. A legmagasabb nappali hőmérséklet nulla és plusz hat fok között valószínű, a hidegebb a hóval borított és párás körzetekben valószínű, a legmelegebb az Alföld északi részén várható. Késő estére többnyire mínusz három, plusz egy fokig hűl le a levegő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!