Hírek

2016.09.18. 17:43

Kritikus állapotban van az M86-os útnál megtalált motoros

Egy Volkswagen személyautó tartott Szombathely irányába az M86-os úton, amikor a vépi leágazónál az utas jobbra, kicsit visszafelé kinézett az ablakon, és azt vette észre, mintha valaki feküdne a gyorsforgalmi úttól körülbelül 50 méterre a fűben.

Simon István

Az utas szólt a sofőrnek, hogy álljon meg és nézzék meg. Kiderült, hogy korábban a vépi lehajtón egy motoros haladt, aki elesett, és a szalagkorlát alatt átcsúszva a mély töltésen leesett. A volkswagenes tárcsázta a 112-t, mivel a motoros kritikus állapotban volt. A gyorsan kiérkező mentőknek a sérült férfit a helyszínen újra kellett éleszteni. A baleset valószínűleg már jóval korábban történt, mivel a jármű motorja már félig kihűlt, de senki nem vette észre a roncsokat és a vezetőt.

Fotó: Simon István

Ha a megmentő házaspár kicsivel később érkezik, valószínűleg már ők sem veszik észre a baleset helyszínét, mivel teljesen besötétedik. A helyszín és a roncsok a vépi lehajtóról egyáltalán nem voltak láthatóak, az M86-os útról is csak akkor, ha valaki visszafelé néz el a lehajtó után.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!