Hírek

2016.06.11. 18:20

Laci betyár is megforgatta karikás ostorát a győrvári kuruc napokon

Finom ételek, mulatós zene, jó társaság - így mulattak a győrváriak és az oda érkező vendégek a hétvégén.

Vadas Krisztina

Pénteken és szombaton ismét életre hívták Győrváron a kuruc mulatságokat. Az esemény már hagyomány a vasi faluban.

Pénteken a disznóságoké volt a főszerep: összesen 450 méternyi kolbászt töltöttek be a falu lakói, amit szombaton a vendégeknek kínáltak.

A szombati hivatalos megnyitón részt vett Marton Ferenc, a Vas megyei közgyűlés alelnöke,  Tausz István, a Vas megyei közgyűlés képviselője, valamint Tauszné Vincze Edit, a Vasvári Járási Hivatal vezetője.

Kaczor Zsolt polgármester köszöntötte a vendégeket. kiemelte, hogy próbáltak olyan programot összeállítani, ahol kicsik és nagyok is megtalálhatják a nekik való szórakozási lehetőséget, hiszen ez az egyik legjelentősebb esemény a falu életében. Ilyenkor a hétköznapokból kiszakadva örülhetnek a győrváriak az életnek és egymásnak egyaránt.



A kulturális és zenei programok mellett 16 csapat részvételével főzőverseny is zajlott:. Az elkészült finomságokat örömmel kínálták a vendégeknek.

A kellemes nyári délutánon valóban jól szórakoztak az emberek. Míg a felnőttek Laci betyár és Bunyós Pityu műsorára ropták, addig a kicsik íjászkodtak, ugrálóváraztak, rodeóbikáztak.

Címkék#Győrvár

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!