Hírek

2016.10.10. 09:07

Lefoglalta a NAV az anyakecskét, lehet rá licitálni

Járművek és ipari gépek mellett egy élő állatot is meghirdetett Vas megyében a Nemzeti Adó- és Vámhivatal. Tartozás miatt foglalták le a kecskét, a NAV szerint 20 ezret ér, de a feléért odaadják.

Bakos Ágnes

Jelképes árról, 75 ezer forintról indult hétfőn egy személyautó online licitje a NAV Vas Megyei Adó- és Vámigazgatósága koordinálásban. Szombathelyen van a kocsi, elhanyagolt állapotban, de amikor lefoglalták, saját kerekein gurult a telephelyre.

Személyautó 75 ezer forintról

Egy másik személyautó jobb állapotban került a NAV-hoz, sőt, a fotók alapján még egy pokróc és műanyag jégkaparó is van az árban, amit kérnek érte. Kevesebb mint 250 ezer forintért adják, pontosabban onnan indult a licit hétfőn.

Egy másik licitre bocsátott autó

Az iparigép-kínálat változatos ezen a héten: kompresszort, ipari takarítógépet és Co hegesztőt is árvereznek tartozás miatt. A szemfüles licitálók akár 100 ezer forintból megvásárolhatja, együtt a hármat. (Persze csak akkor, ha nem veri fel nagyon az árakat az árverés többi résztvevője.)

Ipari takarítógép

Az e heti legizgalmasabb árverési tétel él.

Egy anyakecskét bocsátott áruba az adóhivatal: azt írták, 20 ezer forintot ér az állat, 10 ezerről indult a licit hétfőn. Már szeptember elején meghirdették a kecske-árverést, azóta nem váltotta ki az eredeti tulajdonos.

Az ominózus kecske

Magyarszombatfán élt eddig a kecske, legalábbis azóta biztosan, mióta lefoglalták tartozás miatt. Most lett belőle „ingóság" címszó alatt, „egyéb" kategóriában árverési hirdetmény.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!