Hírek

2017.08.16. 08:57

Még kedden is viharkárokhoz vonultak a vasi tűzoltók

Öt esetben fakidőléshez egy esetben pedig elmozdult cserepek eltávolításához riasztották a szombathelyi, sárvári hivatásos és a celldömölki önkormányzati tűzoltókat kedden.

Szombathelyen a Késmárk utcában egy tizenöt méteres fa egyik ága szakadt le és lógott az út felett, kedden délelőtt. A szombathelyi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrész és emelőkosaras gépjármű segítségével eltávolították a veszélyesen lógó faágat.

Fotó: katasztrófavédelem

Celldömölkön, a Mikes Kelemen utcában egy tizenöt méter magas fűzfa egyik ága letört és fennakadt, Sárváron, a Posta utcában diófa ága tört le.

Sárváron, a Batthyány utcában cserepek mozdultak el a vihar következtében, amik fennakadtak a villámhárítón, veszélyeztetve a gyalogos forgalmat, az alatta parkoló autókat.

A szombathelyi, sárvári hivatásos és a celldömölki önkormányzati tűzoltók minden kárhelyszínen eltávolították a veszélyes fákat, elmozdult cserepeket. Egyik eset kapcsán sem történt személyi sérülés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!