Hírek

2014.08.31. 10:08

Megnyerte a világversenyt a szombathelyi szépség Simon Marcsi

Szombathely, Koszovó – Első lett a koszovói világversenyen a szombathelyi szépség Simon Marcsi.

Farkas Eszter

A 22 éves szombathelyi szépség Simon Marcsi, jelenleg is Koszovóban tartózkodik a Freedom of the World elnevezésű versenyen. A dél-szláv háború befejezésének 15. évfordulójára életre hívott megméretésen összesen harminc szépség verseng még a hétvégéig. A világ minden tájáról érkeztek lányok a megmérettetésre. A verseny egyik fordulója, amikor is megválasztották a Miss Bikini cím győztesét. Ezt a zsűri Simon Marcsinak ítélte meg. A szombathelyi szépségnek mindezzel nem ért véget a koszovói verseny, ugyanis tegnap rendezték a döntőt, amelyet Marcsi megnyert.

- Nagyon erős volt a mezőny, nagyon boldog vagyok. A második helyezett a mexikói, a harmadik pedig az ukrajnai lány lett. Ez egy csodálatos élmény volt számomra, annyira meghatódtam, hogy a könnyemmel küzdöttem, hiszen nagyon kemény volt az elmúlt két hét, ami a felkészüléssel telt - mesélte meghatódva a szombathelyi modell, akit telefon tudtunk utolérni, ugyanis csak csütörtökön érkezik meg Koszovóból.

- Mivel megnyertem a versenyt, a következő napokban interjúkat adok a helyi újságoknak és tévéknek. Ezzel a címmel számos felkérésé és szereplés is együtt jár. Egy évig kell képviselnem a Freedom of the World -t, Koszovót és Magyarországot is különböző versenyeken, és rendezvényeken - mondta izgatottan Marcsi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!