Hírek

2017.02.27. 07:33

Baleset Iváncnál - Két gyermek és egy felnőtt sérült meg

Két gyermek és egy felnőtt sérült meg a hétfő reggel történt balesetben Iváncnál.

Bakos Ágnes

Egy személyautó lesodródott az útról, az árokba csapódott Iváncnál. Mind a három sérültet a körmendi tűzoltók szabadították ki a roncsból, az egyik gyerek életveszélyesen sérült, mentőhelikopter vitte kórházba.

Fotó: Szendi Péter

 

Frissítés:

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint az útpályát elhagyva az út menti árokba hajtott és felborult egy gépjármű, amelyben hárman utaztak. A helyszínre vonuló körmendi hivatásos egységek kiérkezése előtt a mentőszolgálat szakemberei egy könnyű sérült felnőttet és egy gyermeket emeltek ki a személygépkocsi roncsából. A tűzoltó egységek további egy súlyos, életveszélyesen sérült gyermeket feszítő-vágó berendezés segítségével tudták kivenni a felborult gépjárműből. A könnyű sérülteket mentőgépjárművel, a súlyos sérültet mentőhelikopterrel szállították kórházba a mentőszolgálat szakemberei.

A rnedőrség azt közölte honlapján, hogy egy ivánci nő személygépkocsijával Ivánc felől Csákánydoroszló irányába közlekedett 2017. február 27-én 8 óra körül. Az asszony haladása során a 7451-es számú út 28-as kilométerszelvényénél, egy balra ívelő útkanyarulatban elvesztette uralmát járműve felett, amely az út menti töltésen megcsúszott és a tetejére borulva állt meg. A baleset következtében az elsődleges orvosi vélemény szerint két személy könnyebben sérült, egy főt pedig súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba. A Körmendi Rendőrkapitányság szakértők bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!