Hírek

2016.07.06. 18:37

Minden infó egy oldalon - Bemutatták a Haladás, a HVSE és a sportkomplexum új weblapját

Szombathely - Szerdától egyetlen internetes oldalon, a haladas.hu-n található a Szombathelyi Swietelsky-Haladás NB I-es labdarúgócsapatnak, a Haladás VSE szakosztályainak, valamint a Haladás Sportkomplexumnak a hivatalos, integrált oldala.

Pum András

A Haladás Sportkomplexum Fejlesztő Nonprofit Kft., valamint Szombathely Megyei Jogú Város által rendezett sajtóbeszélgetésen mutatták be az új, integrált honlapot. A haladas.hu-t beírva a böngészőbe ezentúl nemcsak a Szombathelyi Swietelsky-Haladás hivatalos, immáron megújult weboldalát, hanem a Haladás VSE és a Haladás Sportkomplexum hivatalos oldalát is megtalálják az olvasók.

- A 2019-ben centenáriumához, vagyis 100 éves fennállásához érkező Haladás VSE, valamint a 2017 nyarára elkészülő multifunkcionális sportcsarnok és az UEFA IV-es stadion építése is a fejlődést mutatja - hallottuk dr. Puskás Tivadartól, Szombathely polgármesterétől. - Ehhez kapcsolódik a reggel óta már üzemelő, vadonatúj web-oldal, amely a labdarúgócsapatot, a HVSE szakosztályait és a sportkomplexumot is magában foglalja. Gyakorlatilag egy helyen rengeteg információt találnak az olvasók, a szurkolók. Manapság rendkívül gyors az információáramlás és noha jómagam elsősorban az emberekkel beszélgetve jutok új hírekhez, az internet nagyon fontos - természetesen számomra is. Egy kattintást követően megtudhatjuk, hogy a HVSE valamelyik szakosztályának csapata hol játszik a jövő héten, vagy hogy a Haladás futballistái melyik stadionban szerepelnek legközelebb. Ami a stadiont illeti, sokan nap mint nap elmennek a Rohonci út felé, megnézik, hogy áll az építkezés. Örömmel jelentem, a beruházás jól halad, az építkezést pedig egy folyamatosan készülő film is megörökíti.

- Szurkolói igény volt a hivatalos honlap megújítására, több hónapos munka után mutathatjuk be a megújult weboldalt - ezt már Tóth Miklós, a Szombathelyi Swietelsky-Haladás ügyvezetője mondta. - Letisztult, modernebb lett a forma, színesebb a tartalom, remélem, szurkolóink is örömmel keresik fel nap mint nap az új, hivatalos honlapot. Nemcsak a csapat és a klub, hanem az internetes megjelenésünk is fejlődik.

- Fontos bemutatni valamennyi szakosztály életét, mindennapjait, márpedig itt, a megújult HVSE-oldalon erre kiváló lehetőség nyílik - szögezte le Horváth Norbert, a Haladás VSE elnöke. - De webshop is található az oldalon, és a negyedévente megjelenő kiadvány - akár külföldön is - letölthető.

- Mivel mindenkit nagyon foglalkoztat, hogyan áll a Haladás NB I-es labdarúgócsapatának felkészülése, a sportkomplexum építése, de a HVSE különböző szakosztályainak működése is, ezért gondolkodtunk közös honlap működtetésben - tudtuk meg dr. Szondy Szilviától, a Haladás Sportkomplexum Fejlesztő Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatójától.

- A kft. eddig is közzétett és ezután is közzétesz valamennyi, a sportkomplexum építésével kapcsolatos információt - mondta.

- Örülünk az új honlapnak, bízom abban, a szurkolók hamar megszeretik az új oldalt - fogalmazott Keringer Zsolt, a Haladás Szurkolói Kör elnöke.

A labdarúgócsapatot érintő újdonság, hogy az olvasók gyors regisztrációt követően valamennyi cikkhez hozzászólhatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!