Mulatós péntek

2017. július 14., 10:34
SZOMBATHELY Színes hétvége lesz, mindenki megtalálja a neki való zenei műfajt július 21-22-23-án az Emlékmű-dombon.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 1
G->reklam_mentes: 0

Kivételes zenei élményt ígér a Vas Népe és az Időben a Holnapért Egyesület háromnapos koncertsorozata július 21-22-23-án. A mulatós muzsika rajongóinak kedvez a péntek este az Emlékmű-dombon.  A MulaTour napon fellép az emblematikus 3+2 – hosszú idő után először jönnek a megyeszékhelyre, másfél órás bulira készülhetünk. Örökzöldekkel, ismert mulatós slágerekkel és saját szerzeményekkel készül fellépésére Márió, a harmonikás, aki gyakori vendég Szombathelyen, az ISIS Big Banddel például többször adtak koncertet.

Premier is lesz a fesztivál első napján: a 15 esztendős Matyi és a Hegedűs szombathelyi mulatós dance formáció énekesétől, Mátyás Zoltántól megtudtuk, nemrég Jollyval készítettek egy felvételt, azt láthatja-hallhatja majd a szombathelyi közönség. Nyári slágerük címe: Legyél a párom.

Az énekes azt is elárulta, imád a szülővárosában fellépni. A legkedveltebb dalaikból válogattak az Emlékmű Festre: a Kocsmadal, a Nád a házam teteje, az Ötven pengő is elhangzanak majd.  Az MC Hawer és Tekknő duót, valamint Rony produkcióját is láthatja a színpadon a közönség. A rendezvény helyszínét lezárják, csak azok jutnak be a színpad elé, akiknek karszalagjuk van.

A fesztiválra jegyeket Vas megye kártyával 30%-os kedvezménnyel 1.990- Ft –os áron a Vas Népe Széchenyi utcai ügyfélszolgálati irodájában vásárolhatnak.

(x)

2017. július 14., 10:34

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...