Hírek

2016.11.27. 13:39

Mutatjuk, melyik vasi településre érkezett már meg a Mikulás

A megyében az elsők között tett látogatást Rábasömjénbe a Mikulás. A művelődési házban bensőséges ünnepséget szerveztek a fogadására.

Pajor András

November utolsó szombatjának délutánján nagy volt a sömjénieknél a sürgés-forgás. A legifjabbak kézműves-foglalkozáson készítettek karácsonyi díszeket, verseket és dalokat tanultak a készülődés során. Aztán a gyermekműsor után a közös éneklésre megérkezett az ajándékhozó. Az összes nebuló jól viselkedett, jutott tehát mindenkinek csokoládé, cukorka és gyümölcs. Az udvaron a Mikulás szánhúzó szarvasával fotózkodni is lehetett.

–  Idén Rábasömjén sem maradt ki az ajándékokból – mondta Varga Károly, a településrész önkormányzati képviselője. A Télapó zsákjában  labdarúgó-csapatot és egy elkötelezett helyi egyesületet hozott. Az alkalmat kihasználva mindenki megfogalmazta kéréseit. A Sárvárhoz tartozó városrészen élők együttes kívánsága volt, hogy megépüljön a városközponttal összekötő kerékpárút.



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!