Hírek

2017.06.02. 16:43

Négy személykocsi karambolozott Zsédeny és Rábapaty között

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2017. június 2-án 18 óra 23 perckor a 84-es számú főút 72-es kilométerszelvényénél.

Egy férfi személygépkocsival közlekedett Rábapaty felől Zsédeny irányába, amikor az előtte haladó autó előzése során nekiütközött egy másik gépjárműnek - adja hírül a police.hu. Az ütközés következtében további két autó megrongálódott. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a balesetben három személy megsérült.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a balesettel érintett útszakaszon teljes útlezárás van érvényben. A rendőrök a Vasegerszeg felől érkezőket Zsédeny, míg a Rábapaty felől közlekedőket Sárvár irányába terelik.

A katasztrófavédelem információi szerint négy gépkocsi üközött össze a 84-es főút 72-es kilométerszelvényénél, Zsédeny és Rábapaty között. A sárvári hivatásos tűzoltók az áramtalanítás mellett egy embert kiszabadítottak az egyik járműből. Információk szerint a balesetben még egy ember megsérült. Az érintett útszakaszt lezárták, lehetőség szerint válasszanak másik útvonalat!

Szintén a police.hu oldalon olvasható, hogy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2017. június 2-án 17 óra 33 perckor a 88-as számú főút 7-es kilométerszelvényénél, ahol négy személygépkocsi ütközött össze. Az elsődleges információk szerint a balesetben két személy megsérül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!