Hírek

2014.08.27. 13:28

Négyezer támogató három nap alatt

Vas megyében a Fidesznek sikerült először leadnia a megyei listaállításhoz szükséges ajánló aláírásokat. Minderről Majthényi László, a kormánypárt közgyűlési elnökjelöltje, a megyei lista vezetője beszélt szerdán a Megyeháza előtt.

Cseszkó Tamás

- Négyezer aláírást adtunk le, ez hétszerese a minimális mennyiségnek - jelentette ki Majthényi László, a Fidesz megyei listavezetője, aki Marton Ferenccel, a Vas Megyei Közgyűlés alelnökével tartott közös sajtótájékoztatót. Majthényi elmondta, a Fidesz elsőként adta le a listaállításhoz szükséges ajánló aláírásokat tartalmazó lapokat, és információi szerint a kormánypárt minden megyében rendelkezik már a szükséges ajánlásokkal.

Balról: Marton Ferenc és Majthényi László a Vas Megyei közgyűlés elnökjelöltje (Fotó: Cseh Gábor)

- Sikerünk titka a személyes kampány, hiszen minden háztartásba igyekszünk eljutni, a következő napokban is folytatjuk a munkát, minden választóval szeretnénk találkozni -emelte ki a Fidesz közgyűlési elnökjelöltje. Hozzátette, az egész megyében vannak aktivistáik, szimpatizánsaik, akik segítik a munkájukat. A Választási Irodának négy napja van arra, hogy nyilvántartásba vegye a Fidesz megyei listáját, melyet Majthényi László vezet, a második helyen Marton Ferenc, jelenlegi alelnök áll.

Újságírói kérdésre válaszolva Majthényi elmondta, Vas megye a Fidesz egyik legerősebb bástyája, így remélik, a mostani választásokon is sikerül 56-57%-os eredménnyel végezniük. -Jelenleg tizenegy képviselőt tudtunk delegálni a megyei közgyűlésbe, ha ezt a számot tartani tudjuk, már elégedettek lehetünk -hangzott el. A megyei listára a megyei jogú városok lakóin kívül minden választópolgár szavazhat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!