Hírek

2015.01.28. 12:23

Negyvenöt csapat közül harmadik lett az országos versenyen a kőszegi Bersek iskola csapata

Kőszeg – A „Történelmünk nagyjai” elnevezésű országos történelmi versenyen harmadik helyet ért el a Bersek iskola „BE-JÓ 6/B” fantázianevű csapata.

Némethy Mária

Az elérhető 100 pontból 96-ot szereztek meg, és ezzel a 45 csapatból országos harmadik helyezett lett a „Történelmünk nagyjai" országos történelmi versenyen a Bersek József Általános Iskola 6/B osztályának csapata.

Horváth Márta osztályfőnök és diákjai: Kulcsár Krisztián, Weidl T. Márk, Őri Kilián, Tóth Huba Benedek és Czimber Márk. Fotó: Szakosné Zsigmond Terézia

A gödöllői országos történelmi és műveltségi versenyen több mint 60 csapat, mintegy 300 gyerek mérte össze tudását szerte az országból. A verseny során egy feladatsort kellett megoldani és különböző projektmunkákat – például tablót, powerpointos bemutatót, egyéni fogalmazásokat – készíteni. A beérkezett anyagok, a verseny színvonala a szervezők minden várakozását felülmúlta.

A Bersekből Weidl T. Márk, Őri Kilián, Czimber Márk, Kulcsár Krisztián és Tóth Huba Benedek vállalta a külön felkészülést osztályfőnökükkel, Horváth Mártával.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!