Hírek

2014.07.25. 15:27

Nem indul újra a választásokon Németh László rumi polgármester

Rum - A rendszerváltás óta folyamatosan polgármester volt Németh László Rumban. Most úgy döntött, mivel elérte a nyugdíjkorhatárt, 65 éves, nem indul újra az őszi önkormányzati választásokon.

Merklin Tímea

- Úgy érzem, az elmúlt 26 évben megtettem a magamét. Vannak szép eredmények a településen, köztük a közművesítés, a kultúrház, az iskola, az óvoda, a sportcentrum. Remélem, méltó utódom lesz, mert még sok feladat van, amit meg kell valósítani, például a faluközpont fejlesztése, a hivatal épületének átépítése vagy máshol újraépítése, a tornacsarnok - mondta Németh László, aki úgy tudja, várhatóan hárman célozzák meg a pozícióját ősszel. Németh Lászlónak a 26 év során sosem volt riválisa, csak a legutóbbi körben, amikor három jelölt indult, de a szavazatok nagy többségével ő nyert.

- Most már kicsit pihenni akarok és unokázni. Van egy nagy gazdaságom, tehenészetem, családi vállalkozásban, segíteni kell a fiamnak és a lányomnak. Az unokáimmal a kedvenc közös programok a traktorozás és a bocik rendezése.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!