Queen-átirat és ajándék gitár – Így kezdték a nyarat a gersekaráti iskolások (Videóval)

2017. június 19., 11:42 szerző: Bakos Ágnes fotós: Gersekaráti Általános Iskola
komment
Gersekarát – A „We will rock you” klasszikus dal címe és refrénje nem változott, de a többit gersekarátira hangolták a gyerekek, Kiss Lajos vezetésével. Nem mellékesen egy ajándék gitárral köszönték meg a tanár bácsi munkáját a negyedikesek.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

„Ennyi a tanév, itt az év vége" – így kezdődik a Queen-dal gersekaráti módra, fontos tanulsága és üzenete a diákoknak a következő hetekre: „Tanuljon már a füles szatyor és legyen tudós a fülesbagoly"

A felvételt közzétették:

A rockzene szerelmesei mindképpen hallgassák meg a teljes dalt, hiszen Lajos bácsi is kiteljesedik az előadás végére... Kiss Lajosnak, a Los Andinos együttes gitárosának egy ajándék hangszert is hozott az évzáró. Büszkén tette közzé, hogy bővült a hangszerkollekciója azoktól, „akik dalban mondták el".

Amit a hangszerről tudni lehet: „Súlya 3,23 kilogramm, anyaga vas és fa. Egyedi, kézi gyártás, alakja az SG Special típusokhoz hasonlít. Márkája se nem Gibson, se nem Epiphone, hanem NEGYEDIK OSZTÁLY típusú találkozás, made in Gersekaráti Általános Iskola. A négy hangolókulcs is ezt jelképezi: a negyedikes 12 csúcsegyéniséget." Lajos bácsi azt ígérte gersekaráti tanítványainak, hogy a nyári tanítási szünet hetei után „Jövőre is dalra fel!"

Bakos Ágnes

2017. június 19., 11:42 szerző: Bakos Ágnes fotós: Gersekaráti Általános Iskola

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...