Hírek

2013.11.29. 15:10

Nyílt nap az egyetemen

Szombathely - Nyílt napra hívja az érdeklődőket a Savaria Egyetemi Központ. A program december 6-án 10 órakor kezdődik.

Ölbei Lívia

A Nyugat-magyarországi Egyetem Savaria Egyetemi Központja december 6-án nyílt napot szervez, amelynek programja délelőtt 10 órakor kezdődik a SEK Károlyi Gáspár téri dísztermében, A minden leendő egyetemista érdeklődésére számot tartó előadásokon mindenekelőtt szó lesz a felvételi szabályok 2014-es változásairól (a téma előadója Németh Péter, a Tanulmányi, szolgáltató és Informatikai Központ igazgatója).

"Miért pont Szombathely? " címmel Gaspari Gábor koordinátor a Savaria Egyetemi Központ szolgáltatásairól beszél. A diákhitel-lehetőségekről Márkus Attila a Diákhitel Központ munkatársa tart tájékoztatást.

Az ígéretek szerint hamarosan elindítandó szombathelyi gépészmérnök-képzés részleteiről dr. Biroszné Móritz Zsuzsanna dékánihivatal-vezető ad felvilágosítást.

Ezek után: Univ Guide Tour , azaz a nyílt napra látogatók több csoportban, szakkollégisták vezetésével indulhatnak a Savaria Egyetemi Központ felfedezésére: a sportcsarnoktól a könyvtáron át a Berzsenyi téri D épületig (a volt bölcsészkar).

A túra után kezdődnek a speciális kari programok, amelyek közül ki-ki érdeklődése szerint választhat. Itt esik majd szó a meghirdetett szombathelyi képzésekről és a következő évi felvételi eljárásról. A SEK-nyílt napon természetesen alkalom nyílik a közvetlen találkozásra a képzéseket gondozó tanszékek képviselőivel is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!