Hírek

2016.02.27. 17:12

Ők nyerték a táplánszentkereszti gombfocibajnokságot - Galériával

Táplánszentkereszt – A IV. Vas Megyei Gombfoci Bajnokságnak a helyi kultúrház adott otthont. A teremben egész nap folyt a küzdelem, nagy csaták, összecsapások után délután hirdettek eredményt.

Peltzer Géza

A verseny egyéni volt, három kategóriában indultak a versenyzők. A 18 év alattiak külön mérték össze erejüket, a felnőtteket az országos rangsor alapján „alsó, illetve felső ágon" indították. Egy versenyző csak egy kategóriában nevezhetett.

Már reggel fél kilenc körül gyülekeztek a „gombozók", a felnőttek közül 14-en, a juniorok közül öten neveztek. A sorsolás, bemelegítés után fél tíz tájban kezdődtek meg a mérkőzések. Egész nap folyt a küzdelem a táblákon, izgalmasabbnál izgalmasabb mérkőzések zajlottak. A meccsek késő délután értek véget, öt óra után hirdettek eredményt.

Meskó Krisztián szervező elmondta: junior kategóriában Benkő Dávid vitte el a pálmát, a második Pallag Márk lett, a harmadik Meskó-Csépány Krisztián. A felnőttek között Szirmay Endre diadalmaskodott, az ezüst Hicz Andrásé, a harmadik hely Benkő Jánosé lett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!