Hírek

2015.03.13. 18:08

Ölbei Lívia a Vas Népe sajtónapi nívódíjasa

Szombathely – A Vas Népe szerkesztőségének sajtónapi nívódíját Ölbei Lívia szerkesztő-újságíró nyerte el 2015-ben.

Szendi Péter

Az elismerésről a szerkesztőség tagjai – mint az előző években – titkos szavazással döntöttek. A nyertes az elismerő oklevél és a Pannon Lapok Társaságának emlékplakettje mellé ezúttal wellness üdülést is kapott a pénteki szerkesztőségi ünnepségen. Ölbei Lívia több mint negyedszázada a Vas Népe munkatársa, a nívódíjat már negyedik alkalommal nyeri el. Megyeszerte elsősorban lapunk kulturális rovatának vezetőjeként ismert, de megállja a helyét, ha celldömölki tudósításokat ír vagy ha egész városoldalt kell összeállítania.

A nívódíjas Ölbei Lívia Mehlhoffer Tamás digitális főszerkesztőtől vette át az elismerést péntek délután szerkesztőségünkben. Fotó: Szendi Péter

Neki köszönhető, hogy igazi színházi városként mutatja magát Szombathely és a megye több más települése hasábjainkon – hiszen ez, a kulisszák mögötti közeg a szerkesztőség mellett az ő másik szakmai „otthona". Valóban kiemelkedő teljesítmények, szellemes, pontos, emelkedett és humánus írások látnak napvilágot billentyűzetéből, amelyek főszereplői többnyire színészek és más színházi emberek, képzőművészek, írók és költők.

És ha már itt tartunk, legutóbbi fegyvertényét se feledjük: visszahozta a megyei vonatkozású irodalom legizgalmasabb képviselőinek alkotásait a Vas Népe hétvégi számaiba. Lívia, köszönjük és hajrá!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!