Hírek

2017.08.28. 11:18

Sok munkát adott a vihar az önkéntes tűzoltóknak

A szombathelyi hivatásos, nardai, vaskeresztesi, felsőcsatári és bozsoki önkéntes tűzoltók közel húsz helyszínen számolták fel a vihar következtében keletkezett károkat.

A Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság számolt be róla, hogy a nagy erejű szél tetőket bontott meg, kémények, fák dőltek közútra, villanyvezetékekre. A Kossuth Lajos utcában bitumenes zsindelyt bontott meg a szél, az egységek visszaszegezték a tetőt. A Nyugati utcában egy kémény dőlt le, míg a Petőfi utcában cserepeket vitt le a szél. A Kossuth Lajos utcában több öles fa is kidőlt, amelyek villanyvezetékeket is leszakították. A Vas megyei Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálat irányításával a szombathelyi hivatásos, bozsoki, nardai, vaskeresztesi és a felsőcsatári önkéntes tűzoltók öt órán át tartó, megfeszített munkával számolták fel a károkat. Az esetek kapcsán nem sérült meg senki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!