Hírek

2016.10.19. 09:20

Operettslágerekkel köszöntötték a nagysimonyi időskorúakat

Nagysimonyi – A kultúrház felújítása óta minden ősszel felköszöntik a településen élő 65 év feletti nyugdíjasokat.

Civil Tudósítónktól

Az idén október 15-én látták őket vendégül. A majdnem kétszáz nyugdíjas megtöltötte a kultúrház nagytermét, ahol terített asztalok várták őket. Lábos András polgármester ünnepi beszéde után az iskolások irodalmi műsora következett, majd három felnőtt verssel köszöntötte a megjelenteket. Lábos Mária nyugdíjas tanár, volt iskolaigazgató is szólt "sorstársaihoz". A jó hangulat megteremtését a Boglya együttes színvonalas népzenei műsora alapozta meg.

Az együttes bőgősének javaslatára bor is került az asztalokra, a hangulat tovább fokozódott, majd akkor érte el a tetőfokát, amikor Egri József és Zalay Lídia operetténekesek vették át a mikrofont. Népszerű operettslágereket, magyar nótákat adtak elő háromszoros ráadással majdnem egy órán át.Végül finom estebéd került az asztalra, megtetézve házi süteményekkel.

Vidáman és jóízű beszélgetéssel ért véget e közös együttlét annak a mottóónak a jegyében, hogy "Az öregség nem az élet vége, hanem az élet koronája."

Rudanovicz László

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!